SCRIE-NE MAI JOS PENTRU ORICE ÎNTREBARE
Memory 15+3

Această saltea Memory 15+3 reprezintă o cale de mijloc: nici prea dură, nici prea moale. Poate fi alegerea perfectă pentru orice familie.

 

În plus, salteaua vine cu o husă tratată cu micro capsule de Aloe Vera, ceea ce îţi va aduce multe alte efecte benefice.

Caracteristici

Husa tratată cu micro capsule de Aloe Vera conţine cel puţin 160 de substanţe biologice, inclusiv enzime, vitamine, minerale, acizi grași și aminoacizi, iar efectele pozitive asupra pielii au fost demonstrate știinţific. Cu o saltea cu husă de Aloe Vera, somnul tău va fi și mai odihnitor.

 

Salteaua este rulată și vidată pentru un transport mai ușor.

Familia Memory

Somnul e una dintre plăcerile tale? Atunci, alegerea perfectă ar putea fi o saltea din familia Memory, care îţi oferă maximum de confort pentru un somn relaxant. După cum intuiești din numele lor, saltelele Memory ţin minte proporţiile corpului tău, adaptându-se la tine.

 

Când dormi pe o saltea cu spumă cu memorie, șoldurile și alte părţi mai grele sau mai proeminente ale corpului tău se pot cufunda mai adânc. În felul acesta, greutatea corpului va fi egal distribuită. 

Alte produse din familia Memory
UNDE POTI GASI
PRODUSUL