SCRIE-NE MAI JOS PENTRU ORICE ÎNTREBARE
Select

Ne petrecem aproape o treime din viaţă dormind. Așa că e normal să fii exigent când îţi cauţi salteaua ideală.

 

Dacă ești pretențios, atunci salteaua din familia Select ți se potrivește. Pentru că iți susține corect corpul, dar face mai mult decât atât. Este o saltea care respiră, are elasticitate, iar forma ei și interiorul din poliuretan de înaltă densitate îți aduc confortul de care ai atâta nevoie în timpul somnului.

Caracteristici

Interiorul saltelei este realizat din spumă poliuretanică de înaltă reziliență (HR) cu înălțimea de 18 cm, care îi dă mai multă elasticitate și o mai bună ventilaţie.

 

Duritatea acesteia este de 3,6kPa, iar miezul saltelei este prelucrat cu ajutorul unui utilaj de comandă numerică, rezultatul fiind obținerea a 7 zone de confort care preiau în mod diferit presiunea corpului, proporțional cu distribuția greutății pe întreaga suprafață a saltelei.

 

Husa este tratată anti-acarieni, antibacterieni și antialergic, este matlasată cu vatelină, detașabilă și lavabilă la 30°C.Salteaua este rulată și vidată pentru un transport mai ușor.

Familia Essential

Un somn bun începe cu o saltea bună. Cu o saltea care să fie rigidă, dar și comodă în același timp. Care să-ţi susţină corect poziţia naturală a corpului.

 


Și care să te ducă repede în lumea viselor în fiecare noapte. Exact așa sunt saltelele Essential.

Alte produse din familia Essential
UNDE POTI GASI
PRODUSUL