SCRIE-NE MAI JOS PENTRU ORICE ÎNTREBARE
Memory BAMBOOSOFT 17+5

Cu cât stratul de memorie al saltelei este mai mare, cu atât vei simţi că este mai moale. Așa că dacă îţi plac saltelele moi, această saltea cu strat de memorie de 5 cm este perfectă pentru tine.

 

Husa cu fir de bambus ajută la reglarea temperaturii optime. Așa că o vei simţi ca pe o saltea călduroasă iarna și răcoroasă vara, exact așa cum ţi-ai dori să fie.

 

Este cea mai înaltă saltea din gama noastră, cu 22 cm înălţime, dintre care 5 cm spumă cu memorie de densitate ridicată.

Caracteristici

Cei 5 cm spumă cu memorie de densitate ridicată îți asigură maximum de confort pentru un somn odihnitor.

 

Exteriorul saltelei propune o husă realizată din textil cu fir de bambus. Firul de bambus este extras 100% din fibră de bambus fiind un produs biodegradabil și sustenabil. Datorită proprietăților sale unice, bambusul menține senzația de căldură pe durata iernii și cea de răcoare pe perioada verii.

 

Unul dintre beneficiile cele mai importante ale fibrei de bambus este reprezentat de către proprietățile sale antibacteriene. Fibra de bambus are pe cale naturală calități antibiotice, crescând rezistența la bacterii, fungi și alți factori dăunători. Astfel, bambusul devine fibra ideală pentru saltele în cazul persoanelor cu alergii.

 

Salteaua este rulată și vidată pentru un transport mai ușor.

Familia Memory

Somnul e una dintre plăcerile tale? Atunci, alegerea perfectă ar putea fi o saltea din familia Memory, care îţi oferă maximum de confort pentru un somn relaxant. După cum intuiești din numele lor, saltelele Memory ţin minte proporţiile corpului tău, adaptându-se la tine.

 

Când dormi pe o saltea cu spumă cu memorie, șoldurile și alte părţi mai grele sau mai proeminente ale corpului tău se pot cufunda mai adânc. În felul acesta, greutatea corpului va fi egal distribuită. 

Alte produse din familia Memory
UNDE POTI GASI
PRODUSUL