SCRIE-NE MAI JOS PENTRU ORICE ÎNTREBARE
Memory SILVER 15+5

Salteaua Memory 15+5 aduce mai mult confort pentru tine, dar și un plus de igienă, datorită efectului antibacterian al argintului din husă. Acesta ajută la neutralizarea mirosurilor și, mai mult, previne inmulţirea bacteriilor și apariţia recţiilor alergice.

 


Reprezintă un standard superior de confort și o senzație placută la atingere, pentru un SOMN USOR.

Caracteristici

La interior, această saltea are un strat de 15 cm de spumă poliuretanică standard cu densitate de 30 kg/m3 și un strat de 5 cm de spumă memory cu densitate de 50 kg/m3.

 


Spuma cu memorie este termosensibilă, reacţionând la temperatura corpului. Rolul principal al acestui strat este diminuarea punctelor de presiune prin crearea amprentei corpului, oferind maximul de confort pentru un somn odihnitor.

 

Husa vă răsfață cu o senzație placută la atingere în contact cu pielea datorită celei mai noi tehnologii cu silicon utilizată în procesul de fabricare. Capsulele de argint controlează căldura și umiditatea, factorii principali care favorizează apariția și dezvoltarea bacteriilor.

 

Salteaua este rulată și vidată pentru un transport mai ușor.

Familia Memory

Somnul e una dintre plăcerile tale? Atunci, alegerea perfectă ar putea fi o saltea din familia Memory, care îţi oferă maximum de confort pentru un somn relaxant. După cum intuiești din numele lor, saltelele Memory ţin minte proporţiile corpului tău, adaptându-se la tine.

 

Când dormi pe o saltea cu spumă cu memorie, șoldurile și alte părţi mai grele sau mai proeminente ale corpului tău se pot cufunda mai adânc. În felul acesta, greutatea corpului va fi egal distribuită. 

Alte produse din familia Memory
UNDE POTI GASI
PRODUSUL