SCRIE-NE MAI JOS PENTRU ORICE ÎNTREBARE
Memory 14+4

Această saltea respiră, te învăluie în confort, te susține cu fermitate, oferindu-ți un somn liniștit în fiecare noapte.


Mai mult, husa ei este tratată cu micro capsule de Aloe Vera, produs natural ale cărui efecte benefice asupra organismului uman sunt bine cunoscute: conține cel puțin 160 de substanțe biologice, incluzând enzime, vitamine, minerale, acizi grași și aminoacizi, iar efectele pozitive asupra pielii au fost demonstrate științific.

 

O saltea tratată cu Aloe Vera vă va conduce la echilibru bioenergetic, rezultatul fiind un somn odihnitor.

Caracteristici

Interiorul saltelei este realizat din 2 straturi de spumă poliuretanică, fiecare dintre acestea având un rol esențial în componența saltelei.

 

Primul strat, cel inferior, este din spumă poliuretanică HR de înaltă reziliență, cu înălțimea de 14 cm. Acesta reprezintă stratul suport al saltelei care conferă susținerea necesară, oferind saltelei fermitate. Partea superioară este prelucrată cu ajutorul unui utilaj cu comandă numerică, aceste striații asigurând atât aerisirea între stratul de poliuretan HR și stratul memory, cât și crearea zonelor de confort, astfel ca salteaua să preia în mod natural greutatea corpului, oferind susținere și confort.

 

Al doilea strat de 4 cm este realizat din spumă memory (vascoelastică) cu o densitate de 50 kg/m3. Această spumă este termosensibilă, astfel că răspunde nu doar la greutatea corpului, ci și la temperatura acestuia. Rolul principal al acestui strat este diminuarea punctelor de presiune prin crearea amprentei corpului, oferind maximul de confort pentru un somn odihnitor.

 

Salteaua este rulată și vidată pentru un transport mai ușor.

Familia Memory

Somnul e una dintre plăcerile tale? Atunci, alegerea perfectă ar putea fi o saltea din familia Memory, care îţi oferă maximum de confort pentru un somn relaxant. După cum intuiești din numele lor, saltelele Memory ţin minte proporţiile corpului tău, adaptându-se la tine.

 

Când dormi pe o saltea cu spumă cu memorie, șoldurile și alte părţi mai grele sau mai proeminente ale corpului tău se pot cufunda mai adânc. În felul acesta, greutatea corpului va fi egal distribuită. 

Alte produse din familia Memory
UNDE POTI GASI
PRODUSUL