SCRIE-NE MAI JOS PENTRU ORICE ÎNTREBARE
Familia Memory

Somnul e una dintre plăcerile tale? Atunci, alegerea perfectă ar putea fi o saltea din familia Memory, care îţi oferă maximum de confort pentru un somn relaxant. După cum intuiești din numele lor, saltelele Memory ţin minte proporţiile corpului tău, adaptându-se la tine.

 

Când dormi pe o saltea cu spumă cu memorie, șoldurile și alte părţi mai grele sau mai proeminente ale corpului tău se pot cufunda mai adânc. În felul acesta, greutatea corpului va fi egal distribuită. 

Caracteristici

Interiorul acestor saltele conţine două feluri de spumă. Primul strat este făcut din spumă HR de densitate standard. Acest strat oferă suportul necesar și dă fermitate saltelei. Al doilea strat este realizat dintr-o spumă cu o densitate de 50 kg/m3, termosensibilă, care răspunde nu doar la greutatea corpului, ci și la temperatura acestuia. Rolul acestui strat este să creeze amprenta corpului prin reducerea punctelor de presiune pe corp, oferind maximum de confort pentru un somn odihnitor.De asemenea, exteriorul saltelelor este făcut dintr-un material de calitate superioară.

Produse

Memory 12+2

Dacă îţi place ideea de saltea cu memorie și vrei să vezi cât de bine vei dormi pe una, începe cu această saltea. 

Memory 15+3

Această saltea Memory 15+3 reprezintă o cale de mijloc: nici prea dură, nici prea moale. Poate fi alegerea perfectă pentru orice familie.

 

În plus, salteaua vine cu o husă tratată cu micro capsule de Aloe Vera, ceea ce îţi va aduce multe alte efecte benefice.

Memory 14+4

Această saltea respiră, te învăluie în confort, te susține cu fermitate, oferindu-ți un somn liniștit în fiecare noapte.


Mai mult, husa ei este tratată cu micro capsule de Aloe Vera, produs natural ale cărui efecte benefice asupra organismului uman sunt bine cunoscute: conține cel puțin 160 de substanțe biologice, incluzând enzime, vitamine, minerale, acizi grași și aminoacizi, iar efectele pozitive asupra pielii au fost demonstrate științific.

 

O saltea tratată cu Aloe Vera vă va conduce la echilibru bioenergetic, rezultatul fiind un somn odihnitor.

Memory SILVER 15+5

Salteaua Memory 15+5 aduce mai mult confort pentru tine, dar și un plus de igienă, datorită efectului antibacterian al argintului din husă. Acesta ajută la neutralizarea mirosurilor și, mai mult, previne inmulţirea bacteriilor și apariţia recţiilor alergice.

 


Reprezintă un standard superior de confort și o senzație placută la atingere, pentru un SOMN USOR.

Memory BAMBOOSOFT 17+5

Cu cât stratul de memorie al saltelei este mai mare, cu atât vei simţi că este mai moale. Așa că dacă îţi plac saltelele moi, această saltea cu strat de memorie de 5 cm este perfectă pentru tine.

 

Husa cu fir de bambus ajută la reglarea temperaturii optime. Așa că o vei simţi ca pe o saltea călduroasă iarna și răcoroasă vara, exact așa cum ţi-ai dori să fie.

 

Este cea mai înaltă saltea din gama noastră, cu 22 cm înălţime, dintre care 5 cm spumă cu memorie de densitate ridicată.